skip to Main Content

Lunch

Wordt geserveerd van 12.00 uur tot 16.30 uur

Chef’s salad (Fish, Me@t of Cheese)

royale salade met o.a. gedroogde tomaat, komkommer, olijven en noten met een topping naar keuze, geserveerd
met wit- of volkorenbrood en boter.
Fish: gewokte gamba’s, kreeftgarnalen en Hollandse garnalen geserveerd met limoensaus 11,75
Me@t: gerookte kippendijen geserveerd met truffel mosterdsaus 10,50
Cheese: buratta (romige mozzarella) en verse mint geserveerd met notendressing 11,00

Mustard soup

romige mosterdsoep met prei en verse kruiden, geserveerd met wit- of volkorenbrood 6,75

Pure Me@t

dungesneden ossenhaas van het Waards rund met pecorinokaas, sud ’n sol tomaat, spekjes en honing-mosterddressing, geserveerd op mais, wit of waldkorn carré 9,50

Fried eggs

3 eieren met ham en kaas, naar keuze op wit- of volkorenbrood 7,75

Croquette

bourgondische kroket geserveerd met mosterd, naar keuze op wit- of volkorenbrood.
1 kroket 4,50 2 kroketten 8,50

To Me@t burger

van het Waards rund geserveerd op een hamburgerbroodje met cheddarkaas, pulled pork, spek, ui, ijsbergsla en augurk 13,75
met frites en mayonaise 3,50 extra

Saté

200 gram kippendijen saté met onze welbekende satésaus, atjar en kroepoek, geserveerd met wit- of volkorenbrood 13,75
Extra spies 3,50 met frites en mayonaise 3,50 extra

Neighbours at Sea

dungesneden huisgerookte zalm met kreeftgarnalen, Hollandse garnalen en romige limoensaus geserveerd op mais, wit of waldkorn carré 11,75

Tosti

naar keuze belegd met ham, kaas of ham/kaas met wit- of volkorenbrood 4,50

BITES TO SHARE
Chickenwings

krokant gefrituurde kippenpootjes en vleugeltjes met chiliketjap- en knoflooksaus 8 stuks 7,50

Cheese plate

trio van kaasstengels (6), kaassouflées (6) en oude kaas met cornichons en grove mosterd 10,50

Nacho’s

lauwwarm geserveerd met pulled pork, geraspte cheddarkaas en tomaat. Met salsa saus en quacamole 8,95

Bitterballen

Hollandse specialiteit met grove mosterd 8 stuks 5,25  12 stuks 7,95

Mixed snacks

bittergarnituur met o.a. bitterballen, vlammetjes, kaasstengels, kaassoufflees, nasi en bamihapjes, frikandel en kipnuggets
10 stuks 6,95 20 stuks 12,95

Bread & Spread

lekker vers afgebakken brood met huis gemaakte aioli, likkepot en kruidenboter 5,00

Appetizers

Wordt geserveerd van 17.00 uur tot 21.30 uur

Bread & Spread

lekker vers afgebakken brood met huis gemaakte aioli, likkepot en kruidenboter 5,00

Chef’s salad (Fish, Me@t of Cheese)

royale salade met o.a. gedroogde tomaat, komkommer, olijven en noten met een topping naar keuze
Fish: gewokte gamba’s, kreeftgarnalen en Hollandse garnalen geserveerd met limoensaus 11,75
Me@t: gerookte kippendijen geserveerd met truffel mosterdsaus 10,50
Cheese: buratta (romige mozzarella) en verse mint geserveerd met notendressing 11,00

Mustard soup

romige mosterd soep met prei en verse kruiden 6,75

Smokey salmon

dungesneden huisgerookte zalm met roomkaas, kappertjes, rode ui en knapperig toast 10,50

Pure Me@t

dungesneden ossenhaas van het Waards rund met pecorinokaas, sud ’n sol tomaat, spekjes en honing-mosterddressing 11,25

Boneless spare ribs

gefileerde varkensribbetjes geserveerd in een krokant jasje met roomkaas, ijsbergsla, sesam en limoen-ketjapsaus 9,50

Tasting for two

diverse gerechtjes van de kaart geserveerd per 2 personen 28,00

Main dishes

Wordt geserveerd tussen 17.00 en 21.30

Tournedos

van het Waards rund (200 gram) met stroganoffsaus of romige pepersaus 23,00

Pork rib

gepekelde tomahawk steak van het speenvarken (350 gr), geserveerd met chimichurri salsa 21,50

To Me@t trio

gegrilde tournedos, speenvarkenfilet en rosé bereide sukade geserveerd met kruidenboter en barbecuesaus 22,50

Salmon filet

verse zalmfilet met gewokte gamba’s en geserveerd met kreeftensaus 19,75

Redfish filet

roodbaarsfilet uit de oven met noten, zeewierkruiden en Hollandaisesaus 19,75

Vega

krokant vogelnestje gevuld met diverse groenten van het seizoen, artisjokken, noedels en cashew noten geserveerd met een oosterse saus 17,75


Deze hoofdgerechten serveren wij met verse groenten van het seizoen, frites en mayonaise

 

HARRY’S CLASSICS
To Me@t burger

an het Waards rund geserveerd op Hamburgerbroodje met cheddarkaas, pulled pork, spek, uitjes, ijsbergsla en augurk 13,75
met frites en mayonaise 3,50 extra

Spare ribs

(550 gram) met zoet pittige marinade, sesam en limoen geserveerd met zachte knoflooksaus 14,50
met frites en mayonaise 3,50 extra

Saté

twee spiesjes (200 gram) van gemarineerde kippendijen met onze welbekende satésaus 13,75
extra spiesje 3,50
met frites en mayonaise 3,50 extra

Schnitzel

gekruide varkensschnitzel (350 gram) van Slagerij van Kampen met saladegarnituur. Keuze uit naturel, stroganoff- of romige pepersaus 13,75
met frites en mayonaise 3,50 extra

 

CHILDREN’S MENU (voor kinderen tot 12 jaar)
Snack menu

met frites, frikandel, kroket of kipnuggets, mayonaise en appelmoes 7,50

Spare ribs menu

met frites, spareribs, mayonaise en appelmoes 9,50

Allergenen

Het keukenteam gaat tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie en of voedsel intolerantie. Sporen van allergenen zijn in onze keuken nooit voor 100% uit te sluiten. Wij verzoeken u al tijdens de reservering duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken.

Specials

To Me@t specialty Dry Aged Côte de Boeuf

robuust vleesgerecht voor 2 personen, met een vetlaagje aan de buitenkant een duidelijke vetmarmering in het vlees. Bereid op de Black Bastard (700 gram) 59,50
Dit hoofdgerecht serveren wij met verse groenten van het seizoen, frites en mayonaise

 

BLACK BASTARD
De Black Bastard is een keramische kamado, ofwel een kleioven. Het vindt zijn oorsprong in Azië en deze kleioven werd zo’n 3000 jaar geleden in China ontwikkeld. Door dit unieke dubbelwandige keramiek kun je de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen. Alles wat je op de Black Bastard bereidt, krijgt een lekkere smaak en blijft lekker sappig. Proef en geniet!

DRY-AGED
Letterlijk vertaald betekend dry-aged; drooggerijpt door de tijd. In onze dry-aged kast wordt de luchtvochtigheid en temperatuur constant gehouden. Hierdoor rijpt het vlees en verdampt het vocht dat van nature in het vlees aanwezig is. De natuurlijke enzymen in het vlees breken het aanwezige spierweefsel en vet af zodat er alleen vlees overblijft. Door dit proces voelt het vlees hard en droog aan en ziet de buitenkant er naar verloop van tijd donker van kleur uit. De natuurlijke donkere korst beschermt het vlees tijdens het rijpen tegen indrogen en bacterie vorming. Het donkere gedeelte wordt eraf gesneden zodat er een helder rood en boterzacht stuk vlees overblijft. Door het proces van dry-ageing krijgt het vlees een zeer malse structuur en een intense smaak.

Desserts

Wordt geserveerd van 17.00 tot 21.30 uur

Bombe

onze wijze van een dame blanche; romig vanille ijs met chocoladegarnituur en slagroom 8,50

Lemon

luchtige bavarois van limoen met mintsiroop, gesuikerde amandelen en ijs van groene thee 7,95

Sorbet

zomerse koude fruitsoep van frambozen geserveerd met vers fruit, sorbetijs en slagroom 7,95

To share

diverse nagerechtjes om te delen met z’n twee 19,00

Coffee/tea complete

vijf lekkernijen met koffie, cappuccino of thee naar keuze 5,10

Luxery coffee

IrishCoffee Jameson whiskey, bruine suiker, koffie en slagroom 6,90
Kiss of Fire TiaMaria, Cointreau, koffie en slagroom 6,90
Italian Coffee Disaronno amaretto, koffie en slagroom 6,90

Dessert wine & Port & Sherry

MBM Vino Spumante Dolce Amorino: Fris, zoete rode dessertwijn, Veneto, Italië 4,75
Port Quinta da Romaneira:
vintage port, krachtig van geur en smaak. Met vol rood en zwart fruit. De lange afdronk is zeer verfijnd. Portugal 4,75
Sherry Pedro Ximénez: versterkte wijn van Palomino druiven. Het sap is donker en zoet dat smaakt naar rozijnen en dadels 4,75

Coffee & Wines

COFFEE
Café crème

licht gebrande, zachte en gebalanceerde blend van Arabica en Robusta bonen uit Zuid en Centraal Amerika.
Koffie met een prachtige crème laag 2,35
dubbel 3,40

Espresso

medium/donker gebrande blend van Arabica en Robusta bonen uit Zuid en Centraal Amerika 2,35
dubbel 3,40

Cappuccino

espresso met warme melk en melkschuim op zo’n manier bereid dat de verhouding tussen espresso, melk en melkschuim precies gelijk is 2,50
dubbel 3,50

Latte

cafe crème waar veel warme melk aan wordt toegevoegd 3,35

Latte Macchiato

opgeschuimde melk waaraan een espresso wordt toegevoegd. De espresso wordt later toegevoegd waardoor er laagjes ontstaan in de koffie 3,35

Coffee/tea complete

vijf lekkernijen met koffie, cappuccino of thee naar keuze 5,10

 

TEA
Lipton Tea

keuze uit diverse soorten lipton thee 2,35

Mint tea/Ginger tea

met vers geplukte munt of gember 3,10

 

WINES
La Gioiosa Bianco Frizzante

zacht bruisende prosecco, bloemig van geur, fris en iets zoet van smaak. Veneto, Italië
Fles 19,75

Prosecco Frizzante Conti Neri Piccolo

zacht en verfrissend, licht mousserend, Veneto, Italië 20cl 6,25

 

RED
Merlot “Philipe de Charmille”

volle rode wijn met een intense, maar bijzonder zachte smaak. Deze wijn ondergaat geen houtrijping maar rijpt in roestvrij stalen tanks. Pays d’oc, Languedoc-Rousillon, Frankrijk 3,60
Fles 19,50

Man Vintners, Skaapveld Syraz

deze wijn wordt gemaakt van 97% Shiraz druiven en 3% Viognier druiven. Deze laatste zorgen voor een meer uitgesproken aroma en de zachte taninne. Deze wijn heeft een paars- rode kleur. Stellenbos, Zuid Afrika 4,85
Fles 24,50

Côte du Rhône ‘Tradition’ Rocca Maura

een wijn gemaakt van de druivenrassen Grenache (55%), Syrah (35%), Cinsault (5%) en Carignan (5%). Hij heeft een aroma van rood fruit met een kruidige toon. De smaak is zeer zacht met opnieuw rood fruit en een middellange afdronk. Rhône gebied, Frankrijk
Fles 26,50

Rioja Crianza Bodegas Lopez de Haro

volle smaak van rijp rood fruit, intens en krachtig. Kruiden als peper, laurier, wat bloemen naast iets vanille en noten.. La Rioja, Spanje
Fles 28,50

 

ROSE
Syrah Rosé “Philipe de Charmille”

fruitig met aardbeien en kersen aroma’s, vol van smaak. Pays d’oc, Languedoc-Rousillon, Frankrijk 3,60
Fles 19,95

MAD Méditerranée

de rosé is een blend van de Provencaalse druivenrassen Cinsault, Syrah en Grenache. Provence, Frankrijk
Fles 28,50

 

WHITE
Chardonnay “Philipe de Charmille”

een heerlijke frisse en fruitige wijn die ondanks haar zachtheid een krachtige smaak heeft. Pays d’oc, Languedoc-Rousillon, Frankrijk 3,60
Fles 19,95

Man Vintners Warrelwind Sauvignon Blanc

deze wijn heeft een fris aroma van wit fruit zoals: ananas en limoen. De smaak is fris, vol, pittig, met nuances van groene appel en tropisch fruit. Stellenbos, Zuid Afrika 4,85
Fles 24,50

Rueda ‘Eylo’ Verdejo-Viura

gemaakt van 85% Verdejo en 15% Viura druiven. In de mond lekker sappig en kruidig, met genereuze impressies van limoen en appel in de finale. Rueda, Spanje
Fles 25,50

Alsace “Gentil” Tradition

frisse wijn met subtiele aroma’s van bloesem, anijs, zacht fruit, grapefruit, mineraliteit en een droge afdronk. Elzas Frankrijk
Fles 28,50

Back To Top